Photobooth bruiloft

Photobooth bruiloft

Een photobooth huren: dé manier om tastbare herinneringen te creëren aan je bruiloft

Stap jij binnenkort in het spreekwoordelijke huwelijksbootje en wil je graag een bruiloft organiseren die niemand ooit zal vergeten? Of ben je als direct familielid of ceremoniemeester betrokken bij een bruiloft van een ander en wil je diegene op de bruiloft ergens mee verrassen? Bedenk je dan dat een photobooth voor een bruiloft een uitermate leuke toevoeging is. Je zou een photobooth kunnen beschouwen als een vernieuwde versie van het authentieke pasfotohokje zoals je deze soms nog steeds op een treinstation aantreft. Een groot voordeel van een photobooth is dat je hiermee foto’s kunt maken die meteen worden afgedrukt. Zo zal elke bezoeker van de bruiloft met een mooie tastbare herinnering naar huis gaan.

Veel meer dan alleen foto’s

Anno 2021 is het met photobooths mogelijk om veel meer te doen dan ‘alleen’ het maken en direct laten printen van foto’s. Zo kun je met sommige photobooths ook video’s opnemen. Bovendien kun je soms gebruikmaken van een GIF-optie, oftewel een functie waarmee van een paar foto’s een GIF-bestand wordt gemaakt. Ook het maken van een zogeheten boomerangfilmpje is soms mogelijk. Dergelijke bestanden kun je dan vervolgens op een USB-stick zetten of naderhand downloaden.

Een greep uit de mogelijkheden tot personalisatie

Photobooth bruiloft

Wanneer je een photobooth huurt voor een bruiloft, dan is het de moeite waard een verhuurder te zoeken die uitgebreide mogelijkheden biedt op het vlak van personalisatie. Wil je namelijk tijdens het feest of naderhand de gemaakte foto’s afdrukken, dan zou het uiteraard aardig zijn als dit gebeurt op papier met een aan het feest aangepaste stijl. Bij sommige photobooth aanbieders kun je na het feest zelfs via internet een fotoalbum maken, uiteraard geheel in je eigen stijl, met de door de photobooth gemaakte foto’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *