Onvergetelijke fotoshoot voor het hele gezin

fotoshoot gezin

Ben je op zoek naar de perfecte familiefoto’s om een belangrijke periode of gebeurtenis voor jou en je gezin vast te leggen? Droom je al tijden van die perfecte fotoshoot voor het familie album van jouw gezin? Of staat er een belangrijke gebeurtenis voor de deur zoals een gezinsuitbreiding of een verjaardag die je graag op persoonlijke en authentieke wijze wil laten vastleggen?

Het is voor lang niet iedereen gemakkelijk om zo maar even ‘spontaan’ voor een fotograaf te poseren. In het bijzonder voor grotere gezinnen of gezinnen met kleine kinderen is een beetje extra aandacht en ervaring nodig om het perfecte resultaat te krijgen. Voor een zo goed mogelijk eindresultaat zorgen wij ervoor dat u niet alleen met onvergetelijke foto’s naar huis gaat, maar dat u met uw gezin ook een onvergetelijke dag beleeft. Onze ervaren fotografen ontvangen jullie in een ontspannen omgeving, die jullie je op je gemak doet voelen en de juiste sfeer creëert voor een prachtige fotoshoot voor het hele gezin.

Fotoshoot voor het gezin kunnen van toepassing zijn bij allerlei verschillende gelegenheden. Bij een zwangerschap of de geboorte van een kind of de 80ste verjaardag van een oma of opa bijvoorbeeld. Of misschien heb je altijd al gedroomd van een fotoreportage op het strand of in het bos, om de bijzondere momenten van jullie gezinsleven mooi te laten vereeuwigen.

Foto’s voor alle gelegenheden

Wij hebben ervaring met vele verschillende invalshoeken voor het organiseren van fotoshoots voor het gezin. Zo kunnen we bijvoorbeeld mooie portretfoto’s in kleur of in zwart-wit maken van u en uw kinderen. Misschien laat u uw kinderen wel fotograferen wanneer ze een speciale leeftijd bereiken of een mijlpaal in hun leven bereiken. Maar ook sjieke of speelse familieportretten voor op uw kerstkaarten of leuke series van het hele gezin voor in een fotoboek dat u cadeau kunt doen aan opa en oma behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Voorafgaand aan de fotoshoot met u en uw gezin bespreken we samen wat uw en onze ideeën zijn, om er zo voor te zorgen dat u uiteindelijk een onvergetelijke en zorgeloze dag zult hebben. Met de perfecte foto’s van het hele gezin als resultaat!

fotoshoot gezin

Een zorgeloze dag

Onze ervaren fotografen weten als de beste hoe ze elk lid van de familie op hun gemak kunnen krijgen voor de fotoshoot. Van verlegen kleine kinderen tot norse ooms, uiteindelijk zal iedereen aan het eind van de dag met een spontane en brede glimlach op de foto staan!

Van te voren spreken we af wat voor kleding jullie het beste kunnen dragen voor een goed resultaat. Uitbundig, in een bepaalde stijl, of juist ingetogen, waardoor de focus meer op bepaalde persoonlijke eigenschappen zoals gelaatstrekken gelegd kan worden. Je kunt ook altijd leuke accessoires meenemen om een bepaalde sfeer of setting te creëren in je fotoshoot.

De fotoshoot kan plaatsvinden bij ons in de studio, maar natuurlijk ook bij jullie thuis of op een locatie die voor jullie als gezin een bijzondere betekenis heeft.

We horen graag van u!

Wacht niet te lang met het vastleggen van de dingen die voor u zo bijzonder zijn! Wellicht heeft u al een aantal leuke ideeën over hoe u met het hele gezin vastgelegd zou willen worden. Het kan natuurlijk ook zijn dat de perfecte gelegenheid zich binnenkort voordoet, maar dat u nog niet zo goed weet hoe een fotoshoot daar op zou kunnen aansluiten. U kunt altijd bij ons terecht voor een kennismaking en een verkennend gesprek. Neem contact met ons op en we denken graag met u mee over hoe de perfecte fotoshoot voor uw gezin eruit zou kunnen komen te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *